2013-01-02 16:42:20

Gazdahitel - Gazdakártya

 

Hitelt adunk terveinek

NÁLUNK, a "Rábaközi" Takarékszövetkezetnél, mindig kiemelt partnerek voltak az agrárágazatban tevékenykedő mikro-, kis- és középvállalkozások, őstermelők és családi vállalkozók. E tradíciót szeretnénk erősíteni, úgy, hogy gyors hitelbírálat után, kedvező kamatokkal kínálunk hitelt agrárügyfeleinknek.

 

 

  • 1–15 millió forint hitelösszeg
  • Gyors hitelelbírálat
  • Alacsony garanciadíj
  • Rugalmas, sokoldalú felhasználás
  • Maximum két éves futamidő

A GAZDAHITEL az ügyfelek számára a mezőgazdasági termék előállításával kapcsolatos tevékenységhez, forgóeszköz és beruházás finanszírozásával nyújt megoldást.

 

A hitelkonstrukcióhoz az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) 80%-os készfizető kezessége kapcsolódik, kedvezményes kezességi díjjal. A kedvezményes díj az agrár „de minimis” támogatás egy típusa. A hitel könnyebb felhasználása érdekében GAZDAKÁRTYA néven MasterCard Electronic Business bankkártya kerül kibocsátásra, amellyel rugalmasan fizethet a MasterCard Electronic kártya elfogadásra kijelölt helyeken, illetve készpénzt vehet fel az Integráció közel 700 készpénzkiadó automatájából és számos ország több ezer ATM-jéből. 

 

Kapcsolódó hirdetmények, dokumentumok