2014-10-09 09:06:55

Magyar Posta Takarék Ingatlan Alap

Részesedjen az ingatlanbefektetésekből származó hozamokból!
 
• Kis összeggel is elérhető,
• rugalmasan hozzáférhető,
• magas hozamlehetőség.

Magyar Posta Takarék Ingatlan Alap

A középtávú megtakarítási lehetőségek iránt érdeklődő Ügyfeleink számára a Magyar Posta Takarék Ingatlan Alap magas hozamlehetőséget kínál mérsékelt kockázat mellett. A kis összeggel is elérhető Alap rugalmasan, országszerte közel 800, a TakarékInvest termékeket forgalmazó takarékszövetkezeti fiókban hozzáférhető.

A termék további előnye, hogy Ügyfeleink befektetéseiket a forgalmazási idő alatt bármikor elhelyezhetik, felvehetik, megtakarításaikat tetszőleges összeggel növelhetik vagy csökkenthetik. (A 100.000.000 Ft-ot meghaladó visszaváltás esetén a tárgynapon adott megbízás forgalmazás-elszámolási napja a tárgynapot követő 10. munkanap.) Az Alap TakarékInvest Nyugdíj-előtakarékossági Számlán és Adófaragó Befektetési Számlán is elhelyezhető, amellyel adóelőnyök és EHO-mentesség érhető el.

Az Alap kereskedelmi célú ingatlanokba, irodákba fektet, azzal a céllal, hogy hasznosításuk révén hosszú távon minél nagyobb profitot érjen el, amelynek köszönhetően Ügyfeleinknek nem kell az ingatlanvásárláshoz egyébként szükséges nagy mennyiségű tőkével rendelkeznie ahhoz, hogy részesüljenek az ingatlanpiaci hozamokból. A magas fokú likviditás biztosítása érdekében az ingatlanbefektetések mellett az Alap portfóliójában pénzpiaci eszközök is megtalálhatóak.
 
Az Alap alapkezelője által javasolt minimális befektetési idő

Nincs Minimum 3 hónap
 
Minimum 6 hónap
 
Minimum 1 év
 
Minimum 2 év
 
      X  

 

Az Alap - a TakarékBank, mint alforgalmazó által meghatározott - kockázati besorolása:

Alacsony kockázat Csekély kockázat Mérsékelt kockázat Magas kockázat Nagyon magas kockázat
     X    

Terméktájékoztató: Pdf letöltés

Kondíciók és díjak: letöltés

Alapkezelő: Diófa Alapkezelő Zrt.
Letétkezelő: Erste Bank Zrt.
Alforgalmazó: TakarékBank Zrt.